• Obnovljeno
Kamen za pločicu kreativni zapadnjački tanjur za hranu za jelo od tanjura tanjura tanjur tanjur tanjur za večeru, veličina:

Kamen za pločicu kreativni zapadnjački tanjur za hranu za jelo od tanjura tanjura tanjur tanjur tanjur za večeru, veličina:

HRK 2.67
Dostupno za naručivanje

Na skladištu

Kombinacija mode i obnavljanja drevnih načina, klasičnog i romantičnog odbitka, donosi jednostavnost i eleganciju vašem stolu za blagovaonicu. Lotus list bionik, lagana za čišćenje. Sloj glazure neće otpasti nakon struganja n puta. Visoko temperaturni otpor, pogodan za pranje perilice posuđa i grijanje u mikrovalnoj pećnici, pećnici itd. Modni, pogodni za sve prigode. Kombinacija mode i obnavljanja drevnih načina, klasičnog i romantičnog odbitka, donosi jednostavnost i eleganciju vašem stolu za blagovaonicu. Lotus list bionik, lagana za čišćenje. Sloj glazure neće otpasti nakon struganja n puta. Visoko temperaturni otpor, pogodan za pranje perilice posuđa i grijanje u mikrovalnoj pećnici, pećnici itd. Modni, pogodni za sve prigode. To je slaganje, što štedi prostor i poboljšava izgled vašeg kuhinjskog ormarića. Materijal : porculanpattern : drugihape : Okrugle : 8 inchescolor klasifikacija : [8 inčni ravna ploča] Kornjača stražnjeg lista [8 inčni ravna ploča] cvijet [10 inča ravna ploča] Kornjača za leđa [10 inčni ravna ploča] Clowergross Težina : 0,9 Main Slika Izvor : Nezavisni stvarni Shots Number : 1 Primjenjivi predmeti : Odrasli Sdisk Tip : Ravni diskpakiranje glasnoća : 1tea zanat za posudbu : Overglazewhether To je ručni : Yeselegantni keramički ručak koji poslužuje tanjur za razliku od vida iskustvo. Izvrsno za zabavu, okupljanje, vjenčanje, restoran i još mnogo toga ili kao poklon za obitelj ili prijatelje.

Specifikacija

Odabir kupaca