• Obnovljeno
Kalendar Odbrojavanja Božića Dolazi S 24 Zamjenjive Znamenke, Jednostavne Za Postavljanje I Spremne Za Nadolazeći Božić.

Kalendar Odbrojavanja Božića Dolazi S 24 Zamjenjive Znamenke, Jednostavne Za Postavljanje I Spremne Za Nadolazeći Božić.

HRK 165.00
Dostupno za naručivanje

Na skladištu

Napravite odbrojavanje za doček prekrasnog Božića, možete ručno osjetiti njihov dolazak, Božić dolazi, Dobrodošli na Božić, osjećaj dizajna na visokoj razini! Vaši Prijatelji, Susjedi I Obitelj Svidjet Će Se Ovom Kalendaru Odbrojavanja Praznika! Kristalni ukrasi za dnevnu sobu, viseće navlake za vrata za Valentinovo, šarm automobila, kristalna svinja za automobil, božićne ptice, staklo. Cijela Će Se Obitelj Svidjeti Ovom Visećem Drvenom Natpisu Na Kaminu, Visećim Vratima Ili Zidu. Napravite zamjenu vlastitim rukama i zajedno uživajte u odbrojavanju do božićne sezone! Zimski vijenac za ukrašavanje uskrsnih zdjela, punila koja vise na uzici, Božićni ukrasi, kuglice, stakleni viseći ukrasi za Valentinovo, kristalni ukrasi za dnevnu sobu. I Odrasli I Djeca Raduju Se Našem Adventskom Kalendaru! Ručno premjestimo digitalno stablo ovog blagdanskog kalendara, zamijenimo drvene brojeve, prozirne kristalne perle, vijenac, stalak za ukrašavanje, 8 figura piletine, ukras sa svjetlima, božićne ukrase, kuglice, stakleni automobil, kristalni šarm. Ovo Je Najljepše Doba Godine, A Uradi Sam Blagdanski Ukrasi Zasigurno Će Vam Pomoći Da Proslavite U Obiteljskoj Atmosferi! Ovo Je Najljepše Doba Godine, A Uradi Sam Blagdanski Ukrasi Zasigurno Će Vam Pomoći Da Proslavite U Obiteljskoj Atmosferi! Stalak za ukrase 8 kristalnih ukrasa za dnevnu sobu Božićni ukrasi za dom zabava vitraž mačka automobil šarm kristalni obiteljski ukrasi poklon. Možete Ga Postaviti Na Radnu Površinu, Stolicu, Kredenc, Noćni Ormarić Ili Gdje God Želite. Savršeno Za Božićne Zabave, Dječje Zabave I Novogodišnje Zabave, Jednostavan Je Dodatak Odmoru I Izvrstan Blagdanski Poklon Za Rodbinu, Prijatelje, Kolege Iz Razreda I Voljene Osobe, Pa Započnite Svoje Božićno Odbrojavanje S Uzbuđenjem I Uzbuđenjem! Svinja za automobil, svjetlosni štapići za uskršnja jaja, božićni vijenac za stepenice, obiteljski ukrasi, poklon za Valentinovo, Božićni ukrasi, kuglice. Kalendar Odbrojavanja Božića Dolazi S 24 Zamjenjive Znamenke, Jednostavne Za Postavljanje I Spremne Za Nadolazeći Božić. Staklo u boji neba Materijal : Drvo Boja Kao što je prikazano veličina : kao što je prikazano u kompletu uključeno : 1b kalendar odbrojavanja Napomene : zbog ručnog mjerenja dopuštena je pogreška od 1-2 cm, provjerite da vam ne smeta prije narudžbe . Zbog različitog rasporeda slika mogu postojati razlike u boji u bojama, molimo vas da razumijete.

Specifikacija

Odabir kupaca