• Obnovljeno
BUSTEDTEES XRP logotip za leđa mrežica za casual habanje - bejzbol kapa za muškarce prozračna mreža Podesivi remen

BUSTEDTEES XRP logotip za leđa mrežica za casual habanje - bejzbol kapa za muškarce prozračna mreža Podesivi remen

HRK 2.67
Dostupno za naručivanje

Na skladištu

Zadovoljstvo kupaca - jer je vaša udobnost naš prvi fokus, mi stojimo podržati svoj šešir. Svi naši šeširi izrađeni su s vama na umu. Pažljivo je zašiljen i vezen našim dizajnom kako bi se osigurao dugotrajni proizvod. Snug, podesivi fit - šešir koji se previše ukazuje može se osjećati neugodno za nošenje. Šivanje na računu razlikuje se ovisno o dostupnim zalihama. Poznajete nekoga tko uvijek nosi kapu ili šešir? Napravite prijatelja ili voljenu osobu osmijehom dajući im ove kape za razbijene majice kao Božić, Dan zahvalnosti ili rođendanske poklone!. Dovršite svoj robusni ansambl sportom ove mrežice. Savršen poklon ili dodatak - čini sjajne blagdanske, rođendan i božićne poklone za obiteljske prijatelje. Jedinstveni dizajni - možete nositi sportski šešir za zabave, datume, izlete, karnevali i druge povremene ili formalne prigode; Ne samo da pruža idealnu zaštitu od vjetra i sunca, već pokazuje i vaše osobne karakteristike i estetski ukus, stvaramo sve svoje šešire ovdje na Busted Tees. Visina srednjeg profila; Prekriveni vizir; Twill/Poly mreža i pamučna traka za glavu; Brodovi u kutiji šešira; Jedna veličina najviše odgovara. Premium materijal - Ova bejzbol kapica čini izvrstan komad pokrivača za nošenje dnevno. Visina srednjeg profila; Prekriveni vizir; Twill/Poly mreža i pamučna traka za glavu; Brodovi u kutiji šešira; Jedna veličina najviše odgovara. Napravljeno u SAD -u i uvezeno.

Specifikacija

Odabir kupaca

Adidasov muški ugovor
  • Obnovljeno

Adidasov muški ugovor

HRK 106.04

98% poliester, 2% spandex Uvozni Povucite zatvaranje Samo ručno pranje Silueta s 6 ploča s niskom krunom najbolje je u klasi i udobnosti Zupčana traka za vlagu kako bi se održala suhim..

Flexfit muški bejzbol
  • Obnovljeno

Flexfit muški bejzbol

HRK 23.46

63% poliestera, 34% pamuka, 3% elastana Originalni flex fit šešir "Wooly Comshed" u stilu kape od 6 ploča, sa šest rupa za zrak Pojedinačno fit : Panty Flex Fit Spandex za savršeno ukl