• Obnovljeno
Stolna daska za glačanje s preklopnim nogama, sklopiva prijenosna daska za glačanje za putovanja od 10,2 inča 4,3 inča, prijenosna

Stolna daska za glačanje s preklopnim nogama, sklopiva prijenosna daska za glačanje za putovanja od 10,2 inča 4,3 inča, prijenosna

HRK 1.33
Dostupno za naručivanje

Na skladištu

?;Čvrsta ploča stolna daska za glačanje pogodna je za šivaće ili zanatske radionice, kao i za male zatvorene prostore u kojima je prostor za pohranu ograničen. Može se koristiti i kao stol za prijenosno računalo ili stol za grickalice. Daska za glačanje s malim rukavima Mini daska za glačanje s kratkim rukavima. ?Materijal koji štedi prostor dobre kvalitete, izdržljiviji od iverice. stara daska za glačanje. ?> Čvrsti okvir i neklizajuća površina > sklopive čelične noge su jake i izdržljive. Zahvaljujući podesivoj silikonskoj kapici na nogama, stolna daska za glačanje uvijek ostaje na mjestu. Možete okrenuti poklopac i prilagoditi noge kako bi daska za glačanje bila prilično stabilna. mreža je broj 30. ?Višestruka upotreba izbornika vrlo je jednostavno otvoriti ga i pritisnuti potporni konektor na stražnjoj strani ploče, a zatim možete dobiti malu dasku za glačanje za nekoliko sekundi. Mala stolna daska za glačanje može se koristiti i kao stol za grickalice ili stalak za prijenosno računalo na krevetu. ?Dimenzije otvorene daske za glačanje su 10,2 "d * 4,3" sh * 3,5 " v. jednom presavijene, lako je pričvrstiti na spojeni gumb i objesiti na bilo koje kuke u vašem domu. Značajka : 1. Glatko glačanje, ima dobru propusnost zraka, što je prikladno za glačanje odjeće i pogodno za kućnu upotrebu.Specifikacija : Stanje : 100% potpuno nova vrsta proizvoda : daska za glačanje Materijal : ploča (plastika), tkanina (pamučna tkanina), unutarnja obloga (pleteni pamuk protiv opeklina), stalak za glačalo (metalna prskalica), nosač (zadebljana čelična cijev za prskanje + plastični poklopac za noge) Težina : približno 289 g / 10,2 oz veličina : približno 26,11,9 cm / 10.2.4.3.3. 5 Uključeno : 1. daska za glačanje Napomena : 1. Dopustite pogrešku od 0-1 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Geometrijski položaj boje nije fiksan.2. Monitori su različito kalibrirani, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog predmeta. Uzmite pravi kao standard.3. Sadrži samo sadržaj gornjeg pakiranja i ne uključuje druge proizvode.4. Imajte na umu da će nova vrsta i stara vrsta ove stavke biti poslana nasumično i pobrinite se da vam neće smetati prije narudžbe.

Specifikacija

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Ironing Board
Material:
Panel (Plastic), Fabric (Cotton Cloth), Inner Liner (Anti-Scalding Knitted Cotton), Iron Rack (Metal Spray), Bracket (Thickened Spraying Steel Pipe + Plastic Foot Cover)
Weight:
Approx. 289g / 10.2oz
Size:
Approx. 26x11x9cm / 10.2x4.3x3.5in
Package List:
1 x Ironing Board
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. Geometric color position is not fixed.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.3. It only contains the contents of the above package and does not include other products.4. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly,and make sure you will not mind before ordering.

Odabir kupaca