• Obnovljeno
Z-liap Metal Bond Diamond Podne mljevenja diskova 3-inčne poliranje za betonski kamen

Z-liap Metal Bond Diamond Podne mljevenja diskova 3-inčne poliranje za betonski kamen

HRK 179.80
Dostupno za naručivanje

Na skladištu

Profesionalna proizvodna linija. Visokokvalitetne dijamantne sirovine. Jedinstveni dizajn proizvoda. Odličan učinak korištenja proizvoda. Dugoročna stabilna usluga. Veliki broj partnera. Jastučići za mljevenje dijamanta uključuju griz : 3pcs x 200#. Primjena : Metalna veza grubih dijamantskih poliranja dizajnirana je za uklanjanje premaza na betonskom podu kako bi se pripremio pod za poliranje. Posebno : Visoka koncentracija dijamanta za dugi život i agresivno uklanjanje materijala. Koristite suhu ili vlažnu za glatki beton ili poljski kamen. Specifikacija : promjer 3 "/80 mm, duljina segmenta 0,3"/8 mm. Visina dijamantnog segmenta veća je od ostalih diskova općih metalnih obveznica na tržištu, viši segmenti bi disk bio jednostavan za trošenje. Vrhunska kvaliteta : Dijamantni segment je vruće premca i profesionalno zavaren na ploči kako bi se osiguralo da je gustoća segmenta razumna i pomaže u proširenju životnog vijeka diska. Jastučići za mljevenje dijamanta uključuju griz : 3pcs x 200#. Primjena : Metalna veza grubih dijamantskih poliranja dizajnirana je za uklanjanje premaza na betonskom podu kako bi se pripremio pod za poliranje. Posebno : Visoka koncentracija dijamanta za dugi život i agresivno uklanjanje materijala. Koristite suhu ili vlažnu za glatki beton ili poljski kamen. Specifikacija : promjer 3 "/80 mm, duljina segmenta 0,3"/8 mm. Visina dijamantnog segmenta veća je od ostalih diskova općih metalnih obveznica na tržištu, viši segmenti bi disk bio jednostavan za trošenje. Vrhunska kvaliteta : Dijamantni segment je vruće premca i profesionalno zavaren na ploči kako bi se osiguralo da je gustoća segmenta razumna i pomaže u proširenju životnog vijeka diska. Dostava : 7-20 dana nakon primanja dijamantskog jastučića za poliranje obveznice obveznice obveznica je dizajnirana za uklanjanje premaza na betonskom podu kako bi se pripremio pod za poliranje. Profesionalni dizajn pomaže u uklanjanju premaza ravnomjernije i učinkovitije.1> Kuka i petlja podložna2> Visoka koncentracija dijamanta za dugi život i agresivno uklanjanje materijala3> Koristite suho ili mokro za glatku betonsku ili poljsku kamen4> Mješavina vlasničkog materijala osigurava izdržljivu.

Specifikacija

Diameter 3/80mm, segment length 0.3/8mm. The height of diamond segment is higher than other general metal bond discs in the market, higher segments would make the disc not easy to wear out :

Odabir kupaca

Anncus FQPF11N40 FQPF11N40C
  • Obnovljeno

Anncus FQPF11N40 FQPF11N40C

HRK 108.44

Stanje : Novo Vrsta : Ostalo Broj modela : FQPF11 N40 Je prilagođeno : da Stanje : Novo Vrsta : Ostalo Broj modela : FQPF11 N40 Je prilagođeno : da Specifičnosti stavki : Stanje : New Typ