• Obnovljeno
ZyJBM držač za papirnate ručnike od nehrđajućeg čelika Zidni stalak za ručnike bez bušenja zidni stalak za valjke za kupaonicu

ZyJBM držač za papirnate ručnike od nehrđajućeg čelika Zidni stalak za ručnike bez bušenja zidni stalak za valjke za kupaonicu

HRK 616.00
Dostupno za naručivanje

Na skladištu

Ovaj držač papirnatog ručnika izrađen je od premium 304 nehrđajućeg čelika, koji je čvrst i izdržljiv, nije lako slomiti. Polica za ručnike bez ručnika može se koristiti za skladištenje i prikaz plastičnih omota, vrećica za smeće, ručnika, papirnatih ručnika itd. Zidni stalak za rolni papir lako je ugraditi s opremljenim vijcima, a nije potrebno bušenje brzo i jednostavno biti postavljen. Držač papirnatog ručnika sadrži glatku površinu i finu izradu koju je lako obrisati i oprati. Stalak za ručnike je kompaktan i ne zauzima puno prostora, pogodan za upotrebu u kupaonici, kuhinji, dnevnom boravku itd. Ovaj držač za papirnati ručnik izrađen je od vrhunskog nehrđajućeg čelika 304, koji je čvrst i izdržljiv, nije lako slomiti. Polica za ručnike bez ručnika može se koristiti za skladištenje i prikaz plastičnih omota, vrećica za smeće, ručnika, papirnatih ručnika itd. Zidni stalak za rolni papir lako je ugraditi s opremljenim vijcima, a nije potrebno bušenje brzo i jednostavno biti postavljen. Držač papirnatog ručnika sadrži glatku površinu i finu izradu koju je lako obrisati i oprati. Stalak za ručnike je kompaktan i ne zauzima mnogo prostora, pogodan za upotrebu u kupaonici, kuhinji, dnevnom boravku itd. Specifikacija : Materijal : nehrđajući čelik. Kolor : Srebrno, crno.size : 28x3.5x10.5cm. Držač ručnika izrađen je od premium 304 od nehrđajućeg čelika, koji je čvrst i izdržljiv, nije lako slomiti. Polica za ručnike bez ručnika može se koristiti za pohranu i prikaz plastičnih omota, vrećica za smeće, ručnika, papirnatih ručnika itd. Montirani stalak za papir za valjak lako je ugraditi s opremljenim vijcima, a potrebno je brzo i lako postavljanje bušenja. Držač papirnatog ručnika sadrži glatku površinu i finu izradu koju je lako obrisati i oprati. Stalak za ručnike je kompaktan i Ne zauzima puno prostora, pogodno za upotrebu u kupaonici, kuhinji, dnevnom boravku itd. Uključeno : 1 x držač papirnatog ručnika.1 x naljepnica bez trake.2 x vijci. Napomena : 1. Zbog razlika u svjetlu i zaslonu, boja predmeta može se malo razlikovati od slika.2. Molimo dopustite razlike od 0,5-2 cm zbog ručnog mjerenja. Izvršeno vertikalno vodoravno u vijcima ljepilo ,.

Specifikacija

Material:
Stainless steel.
Color:
Silver, Black.
Size:
28x3.5x10.5cm.
This paper towel holder is made of premium 304 stainless steel, which is sturdy and durable, not easy to break.:
The towel punch-free towel rack can be used to store and display plastic wrap, garbage bags, towels, paper towels, etc.:
The wall mounted roll paper stand is easy to install with equipped screws, and no drilling needed makes it quickly and easily to be set up.:
The paper towel holder features smooth surface and fine workmanship which is easy to wipe and wash.:
The towel rack is compact and does not take up much space, suitable for use in the bathroom, kitchen, living room, etc.:
Package Included:
1 x Paper Towel Holder.:
1 x Traceless Sticker.:
2 x Screws.:
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow 0.5-2 cm differences due to manual measurement.:
Mounted Vertical Horizontal in Screws Adhesive, :

Odabir kupaca