• Obnovljeno
Domaći drveni adventski kalendarski ukras 2021 Nova Božićna zabava okvir za odbrojavanje čokolade za blagdanske ukrase

Domaći drveni adventski kalendarski ukras 2021 Nova Božićna zabava okvir za odbrojavanje čokolade za blagdanske ukrase

HRK 3.33
Dostupno za naručivanje

Na skladištu

[Lijepi Božićni ukrasi] : ukrasite svoj dom ovim personaliziranim božićnim ukrasom, postavite ga ili objesite kako biste stvorili božićni ugođaj. Prilagođeni dizajn razlikuje ga od tradicionalnih božićnih ukrasa, što mu daje sjaj. [Visokokvalitetni materijal] : ovaj Božićni privjesak / ukras ručno je izrađen od visokokvalitetnog drveta, koje je vrlo izdržljivo i može zadovoljiti vaše potrebe za uređenjem u zatvorenom i na otvorenom. Može se ponovno koristiti dulje vrijeme, Ukrasite svoj dom ovim trendovskim božićnim ukrasom i pokažite svoj jedinstveni ukus. To će privući prijatelje kad dođu u kuću. Izvrstan je izbor za božićni ukras. [Specifikacije i detalji o proizvodu] Božićni ukrasi, vrsta božićnih ukrasa pogodnih i za kreativno ukrašavanje i za držače čokoladnih kuglica, stvorit će toplu atmosferu u vašem objektu.Napunite ga čokoladnim kuglicama i pričekajte Božić! Kakav lijep ukras. [Savršen božićni poklon] : ovo će biti jedinstveni ukrasni poklon koji bilježi blagdanski duh i najbolji je izbor za božićne poklone. Oni mogu učiniti vaš dom svečanijim, kao i donijeti zdravlje i sreću vašoj djeci, obitelji ili prijateljima. Osim božićnih ukrasa, može biti prikladan i za ukrašavanje i blagoslov u mnogim scenama. [Jamstvo zadovoljstva] : Sretan Božić! Počnite kupovati svoje ekskluzivne božićne ukrase! Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo vam se javiti u roku od 24 sata. Ova veličina je ispravna, pogodna za sve uzraste, Božićni ukras je vrlo prikladan za vas da stvorite božićnu atmosferu u vašem domu. Adventski kalendar 2021. poseban je kalendar koji se koristi za brojanje dana približavanja Božića. Koristeći ovaj kalendar odbrojavanja praznika, i djeca i odrasli voljet će se pripremati za Božić. Poklon podmetači s 24 sobe savršeni su za postavljanje slatkiša ili minijaturnih poklona za djecu, dodajući blagdansku radost i zabavu vašem domu. Ovaj drveni stalak za čokoladu s adventskim kalendarom za božićne zabave izrađen je od visokokvalitetnih trupaca. Možete prebacivati, premještati i preuređivati fragmente kako biste prilagodili svoja bezbrojna stabla. Izvrsna kvaliteta osigurava da se ovaj adventski kalendar može uživati iz godine u godinu. Najbolji božićni poklon : može pomoći djeci da razviju sposobnost prepoznavanja boja i brojeva. Božićno drvce : 37x33x0,8 cm / 14,6x13,0x0,3 inča Los : 39x33x0,8 cm / 15,3x13,0x0,3 cm pakiranje Veličina : 40x35x1,2 cm / 15,7x13,8x0,5 cm Upućivanje uključuje : 1 x Božićni čokolada ukras u okvir.

Specifikacija

Odabir kupaca

Adventski kalendar:
  • Obnovljeno

Adventski kalendar:

HRK 3.00

Odbrojavajte praznike s ovim adventskim kalendarom od Adventa! Svaka akcijska figura iznutra je verzija heroja veličine pinte za sve vaše likove u Macu! Prikupite sve proizvode od kupaca!.

Čarobni božićni kalendar vilenjaka
  • Obnovljeno

Čarobni božićni kalendar vilenjaka

HRK 1.00

Treba otvoriti 24 prozora Pronađite sliku i odgovarajući stih iz "bilo je noću". Sprijeda su šljokice Lijepa obiteljska tradicija 11"x14" Vilenjaci se brčkaju i igraju dok se pripremaju